TeekensKarstens

Vertrouwen houden in de eigen bedrijfsvoering en toekomst; dat is wat TK betekent voor de bedrijven die zich verbinden aan het vakmanschap van TK. Niet voor niets luidt onze belofte “Zodat u verder kunt”.

Dat is ook de belofte die wij studenten maken: verder kunnen en verder komen. Als student sta je aan het begin van je loopbaan. Wie weet heb je je doelen al helemaal scherp, wie weet kijk je nog meerdere richtingen op. Welke kant je uiteindelijk ook kiest, TK helpt je verder.

We zijn een herkenbaar toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor, gericht op 6 sectoren. Bovenal kennen wij een laagdrempelig karakter en is werkplezier een van de belangrijkste kernwaarden binnen TK. Zowel werken met als werken bij TK geeft plezier. Bij TK ga je direct aan de slag voor onze klanten. Bij TK zit je niet op de bank en kijk je niet alleen mee. Bij TK pak je je eigen verantwoordelijkheid en werk je volgens je eigen visie en geweten. Daarin kun je altijd rekenen op de kennis, ervaring en expertise van onze begeleiders. Wil je weten wat het vak van advocaat betekent en vooral ervaren hoe wij daar invulling aan geven bij TK? Wil je concreet bijdragen aan het vertrouwen en de successen van onze klanten? Wil je verder komen in je loopbaan? Vertrouw dan op TK.


Meld u online aan voor de bedrijvendag

Aanmelden