Taylor Wessing

Taylor Wessing – Welcome to our world

We dare you to be Excellent, Responsible, Creative, A team Player, Respectful and Honest. Wij zijn een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op de industrieën van de toekomst. Wereldwijd adviseren we onze cliënten op alle zakelijke gebieden. In Benelux zijn we actief vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Brussel.

Taylor who?
Bij Taylor Wessing komen de meest creatieve talenten samen in al onze verschillende juridische disciplines. Wat ons onderscheidt, is onze professionele, uitdagende en open cultuur. We bieden je de kans om een verschil te maken in highprofile zaken en projecten. Ga je bij ons aan de slag, dan ben je verzekerd van de (internationale) training, ontwikkeling en ondersteuning die jij nodig hebt om jezelf te kunnen ontwikkelen tot een succesvolle commerciële advocaat of kandidaat-notaris. In een internationale omgeving, waarbij er ook mogelijkheden zijn om gedetacheerd te worden op een van onze kantoren in het buitenland. We dagen je uit om grenzen te verleggen!

What do we offer?

  • Werken bij een internationaal topkantoor met een informele werksfeer, waar met veel enthousiasme en ambitie wordt gewerkt aan verdere groei in en buiten Nederland, maar waar ook ruimte is voor een goede ‘work-life balance’;
  • Samenwerking met collega’s die passie voor het vak hebben en gedreven zijn om voor cliënten het optimale resultaat te bereiken;
  • Werken in een modern kantoor in het hart van de bruisende stad Eindhoven, Amsterdam of Brussel;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • De mogelijkheid van deelname aan nationale en internationale evenementen;
  • Wekelijkse kantoorborrels, een bruisend kerstfeest, een goed verzorgde lunch inclusief saladebar, een ski-reis en nog veel meer!

Are you interested?
Wij zijn continue op zoek naar uitzonderlijke talent. Aangezien onze advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen onze toekomstige partners zijn, spreekt het voor zich dat wij bij de werving en selectie een hoge standaard hanteren. Ons junior programma is gericht op afgestudeerde WO-rechten studenten met excellente cijfers en een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal (in woord en geschrift). Wij verwelkomen alle achtergronden en kwaliteiten. Wij zijn een divers team met een gezamenlijke passie en hebben hetzelfde doel voor ogen: het overtreffen van de verwachtingen van onze cliënten. Onze collega’s zijn bovendien vastberaden, enthousiast en zeer gemotiveerd.

Apply anonymously!
Bij Taylor Wessing staan we voor respect, het leveren van een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en we omarmen diversiteit. Onze selectieprocedures zijn dan ook anoniem. Anonimiseer daarom je documenten, let op naam, jaartallen, geboortedatum, sekse, etniciteit, adres en burgerlijke staat. Een medewerker die niet betrokken is bij de selectieprocedure checkt of je sollicitatie volledig geanonimiseerd is en past dit indien nodig aan.

Solliciteren? Neem contact op met onze Recruitment consultant: Xiomara van Zalm (nl.recruitment@taylorwessing.com | +31 (0)88 0243 182


Meld u online aan voor de bedrijvendag

Aanmelden