Leidse Juridische Bedrijvendagcommissie

Met trots introduceren wij de Leidse Juridische Bedrijvendagcommissie 2020-2021. Wij zien u graag op 15 juni!

  • Praeses: Dominique Overheul
  • Ab-actis: Susanne van Teeffelen
  • Quaestor: Noah van Meekeren
  • Assessor promotie: Carlijn van der Hek
  • Assessor: Eva Lammers
  • Assessor: Lilianne Bunk
  • Begeleidend bestuurslid: Eva van der Windt

Meld je nu aan voor de bedrijvendag

AANMELDEN

Dominique OverheulPraeses

Dominique is de praeses van de Leidse Juridische Bedrijvendagcommissie. Ze is momenteel bezig met het afronden van de bachelors International Business Law en Fiscaal Recht. Als praeses is haar belangrijkste taak het houden van overzicht. Daarnaast zit Dominique alle vergaderingen voor en zorgt ze dat iedereen zo soepel mogelijk met elkaar samenwerkt. De LJB geeft studenten volgens haar de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende kantoren en bedrijven binnen de juridische sector. Ze heeft erg veel zin in de bedrijvendag en hoopt veel van jullie daar te zien!

Susanne van TeeffelenAb-actis

Susanne is de ab-actis van de Leidse Juridische Bedrijvendagcommissie. Momenteel is zij bezig met het derde jaar van de bachelors Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. Als ab-actis is Susanne verantwoordelijk voor het notuleren van de vergaderingen en het bijhouden van de afspraken. De LJB wordt dit jaar weer, ondanks de coronarestricties, een prachtige dag waarbij studenten op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met verschillende kantoren en instanties binnen de juridische sector. Ze kijkt er enorm naar uit en hoopt jullie daar graag te zien!


Noah van MeekerenQuaestor

Noah is de quaestor van de Leidse Juridische Bedrijvendagcommissie. Hij studeert momenteel Rechtsgeleerdheid – Economie, Bestuurskunde en Fiscaal Recht. Als quaestor is Noah verantwoordelijk voor het financieel reilen en zeilen van de Leidse Juridische Bedrijvendag. Op anderhalve meter afstand zal dit jaar een unieke Leidse Juridische Bedrijvendag plaatsvinden en Noah gaat met de rest van de commissie graag de uitdaging aan om van deze dag een firm grip on your future te maken.

Carlijn van der HekAssessor promotie

Carlijn is de assessor promotie van de Leidse Juridische Bedrijvendag 2021. Na de bachelor Rechtsgeleerdheid in Leiden gevolgd te hebben, is ze nog in Leiden blijven hangen en volgt ze nu de masters Ondernemingsrecht en Rechtsfilosofie. Carlijn zorgt voor de promotie van het evenement onder studenten en hoopt dit jaar een recordaantal aanmeldingen te ontvangen. Ondanks de extra uitdaging door de coronamaatregelen werkt de LJB-commissie erg hard om een fantastisch evenement neer te zetten!


Eva LammersAssessor

Eva is de assessor van de Leidse Juridische Bedrijvendag. Ze zit nu in haar derde jaar van Rechtsgeleerdheid. Haar functie binnen de commissie is het begeleiden van het contact tussen de kantoren en de commissie. Verder doet ze er alles aan om de Leidse Juridische Bedrijvendag zo goed mogelijk te laten verlopen. Vanwege de coronamaatregelen zal de dag anders verlopen dan andere jaren, maar Eva zet zich voor de volle 100 procent in om de dag onvergetelijk te maken. Ze heeft heel veel zin om jullie allemaal te verwelkomen op de LJB!

Lilianne Bunk Assessor

Lilianne is assessor van de Leidse Juridische Bedrijvendag. Ze is nu derdejaars bachelorstudente Rechtsgeleerdheid – Entrepreneurship & Management. De assessor fungeert als contactpersoon tussen kantoren en de commissie. Verder heeft het in goede banen leiden van de LJB topprioriteit tezamen met de promotie van het evenement. Mocht je nog meer willen weten, stuur Lilianne dan gerust een mailtje voor alle vragen die je hebt. Ze kan niet wachten om jullie allemaal bij de Leidse Juridische Bedrijvendag te zien!


Eva van der WindtBegeleidend bestuurslid

Eva van der Windt is het begeleidende bestuurslid van deze commissie. Als assessor onderwijs en carrière van het 100e bestuur der J.F.V. Grotius is ze verantwoordelijk voor de onderwijsgerelateerde en carrièregerichte activiteiten en voor de acquisitie. Daarnaast begeleidt Eva zes commissies, waaronder de LJB-commissie. Binnen de Leidse Juridische Bedrijvendagcommissie is zij het eerste contactpersoon voor alle advocatenkantoren en andere instanties, ondersteunt zij de commissieleden en levert zij input tijdens de vergaderingen. De LJB 2021 wordt een ontzettend interessant en leerzaam evenement!